Afbeelding

Groep 7 't Otterke laat prachtige musical zien

Algemeen Jongeren

Beek en Donk - Elke maand staat er op 't Otterke een groep centraal. Deze groep mag optreden voor alle kinderen van 't Otterke en alle papa's en mama's. Groep 7 heeft een heuse musical in elkaar geknutseld. De rollen zijn verdeeld, de tekst is geschreven, daarna flink oefenen.

Gelukkig waren er veel ouders én een oma die graag wilden helpen met knutselen en schminken. Ze zagen er prachtig uit. En dan komt het moment, het optreden. De kinderen hebben zich van hun beste kant laten zien. Natuurlijk eerst vol spanning, maar eenmaal op het podium was het schitteren geblazen. Iedereen genoot. Maar dan is het afgelopen, helaas.. Of toch niet?

Gelukkig niet! De juf heeft een verrassing! Heel veel mensen en kinderen willen de musical ook graag komen bewonderen. Samen met de bewoners van de Regt, de cliënten van de Nieuwe Werf en de peuters van Koetje Boe plannen ze een nieuwe datum. Op 15 november was het zover, de speelzaal op 't Otterke stroomde vol. Op de bankjes de lieve peutertjes die muisstil zitten te kijken, de cliënten van de Nieuwe Werf die moeten lachen om de grapjes tussendoor en de bewoners van de Regt, met de lieve vrijwilligers, die genieten van de 10- en 11-jarige sterren. Wat fijn dat ze samen genoten hebben van elkaar. Groep 7: wauw! Wat hebben jullie dit fantastisch gedaan. Applaus nogmaals voor jullie allemaal.