Afbeelding
Foto: Ingezonden

De Boemerang neemt knallend afscheid

Algemeen Jongeren

Beek en Donk - De vrijwilligers van De Boemerang nemen vrijdag 8 december knallend afscheid van 5 jaar tienerwerk. Voor deze allerlaatste activiteit hebben zij Zeeroversland in Hemelrijk afgehuurd, om tezamen met alle Beek en Donkse tieners, nog eenmaal een knallend feestje te bouwen.

De avond begint dit keer al om 18.00 uur (voor de ingang bij Billybirdpark Hemelrijk verzamelen). Er wordt gestart met frietjes en daarna kan iedereen los in Zeeroversland, met o.a een neon-disco. Dus trek je opvallendste disco-outfit uit de kast en kom helemaal in style. Ook voor drinken en andere lekkernij wordt gezorgd. Om 21.30 uur kunnen de tieners in Zeeroversland worden opgehaald, alwaar dan de kinderchampagne ontkurkt zal worden om nog eenmaal met zijn allen het glas te heffen op 5 jaar Tienerwerk De Boemerang!

Kortom een avond die je niet mag missen! De entree van deze activiteit is €3,50 per persoon. Heb je een pasje van Hemelrijk, dan mag je deze meenemen. Opgeven kan via www.boemerangbeekendonk.nl. Betalen van het entreegeld kan middels een envelop, voorzien van naam en telefoonnummer, op wilgenlaan 5 in Beek en Donk. Dus zorg dat je deze allerlaatste activiteit niet mist en geef je snel op om dit afscheidsfeestje onvergetelijk te maken!