Café Thuis behaalt haar eerste competitiepunt

Beek en Donk - Het eerste punt voor Café Thuis is dan eindelijk in de tas. BrabantTent werd in een evenwichtig potje zaalvoetbal op 2-2 gehouden. De opluchting was groot aan Café Thuis-zijde.

Er werd flink gestreden voor elke meter. Tweemaal werd de voorsprong genomen maar even zoveel keer trok BrabantTent de stand gelijk. Beide teams hadden mogelijkheden en ook dotten van kansen op meer, maar beide doelmannen lieten zich geen 3e of 4e maal passeren.

Rijwielhandel van den Berg hervond de aansluiting met de subtop in de rangschikking van de B-klasse. Middels een riante zege op FC van de Burgt staat het nu op welgeteld 1 schamel puntje achterstand van de opponent van deze avond. De zege mocht met name op het conto worden geschreven van W. Swinkels. Maar liefst vijfmaal liet hij het speeltuig achter de arme doelman van FC van de Burgt verdwijnen. Het gaf de Rijwielhandel deze avond vleugels. Ze wonnen met 9-3.

Het laatste duel wat in de B-klasse werd gespeeld was een strijd tussen FC Avondrood en DK Garagebedrijf. Een ongelijke strijd zo bleek na 36 minuten zaalvoetbal. DK Garagebedrijf was een maatje te groot voor de nummer 7 van de rangschikking. FC Avondrood mocht de eer nog redden via P. Donkers, maar daarmee hield het op. T. van Berlo en M. van Bommel hadden het op hun heupen namens DK Garagebedrijf en schreven beiden een hattrick achter hun naam. Einduitslag: 8-1 voor DK garagebedrijf.

Café-Zaal de Tapperij stabiliseerde haar koppositie door de nummer laatst, 1.FC Geerts, te trakteren op alweer haar 6e nederlaag. Een minimale verliesbeurt voor de mannen in het geel en zwart en een nipte zege voor De Tapperij en dat is niet voor het eerst dit seizoen. R. Martens zette de Tapperij na 10 minuten op een 1-0 voorsprong, welke tot 8 minuten voor tijd bleef staan. 1.FC Geerts trok via B. Kluytmans de stand gelijk. Hoop op een punt en een stunt was daar, maar werd teniet gedaan door R. Engels. De Tapperij won met 2-1.

Uitlopen deden ze niet, want achtervolger Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs trok de zege over de streep tegen Danny Megens Keurslagerij. Afgemeten liep Lindeboom uit naar een 4-0 voorsprong. Met een kwartier op de klok deelde De Keurslagerij twee speldenprikken uit. De 5-2 en daarmee de beslissing viel vlak voor het einde. W. de Groot maakte met zijn 3e doelpunt aan alle Keurslagerij-illusies een eind.