Afbeelding

Café Thuis/Bedovo Heren 1 wint derby

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Voor Café Thuis/Bedovo Heren 1 stond zaterdag 25 november de derby tegen Weredi, in Gemert, op het programma. De uitspelende ploeg bewees meteen zijn kwaliteiten door een flinke voorsprong op te bouwen.

Veel goede blokkades en aanvallen, terwijl er passend weinig werd weggeven waren kenmerkend voor het spel van Café Thuis/Bedovo Heren 1. Tel daarbij een felle middenaanval van Dennis Brouwers erbij op en 2 gewonnen set waren snel een feit. Ondanks goed passes van Koen, Bart R. en Dennis kwam Bedovo in de derde set net tekort tegen Weredi. Toch pakte Café Thuis/Bedovo Heren 1 zich in de 4e set weer goed op en wist in de lange rally's aan het langste eind te trekken. Zij winnen in een 4 setter en nemen 4 punten mee naar huis. Een mooie uitslag van de heren van Bedovo waarmee ze zich weer bewijzen in de competitie.

Next/Bedovo Dames 1 speelde weliswaar tegen een team onder uit de competitie maar zoals voorheen gebleken mogen dit soort wedstrijden niet onderschat worden. Door goede servicebeurten werd set 1 zonder problemen ruim gewonnen. Verlies van concentratie leidde in de tweede set tot een inhaalslag van Phoenix DS1. Na een geruime tijd tegen een forse achterstand aangekeken te hebben wist Next/Bedovo Dames 1 uiteindelijk nipt de set te winnen. Set 3 en 4 werden gekenmerkt door wisselend spel maar de wedstrijd bleek niet meer in gevaar. Er werd geen uitmuntende wedstrijd gespeeld, maar toch nemen de dames weer 5 punten mee naar Beek en Donk. Zij zijn hierdoor slechts 3 punten verwijderd van de 1e plaats.

Skunk MB3 – Bedovo MB1: 0-4
Ovoco DS3 – Bedovo DS2: 1-3
VC Volt JC1 – Bedovo JC1: 4-0
BVC MC1 – Bedovo MC1: 1-3
Weredi HS1 – Bedovo HS1: 1-3
Phoenix DS1 – Bedovo DS1: 0-4