Herstart nodig bij 2e Aan de Wielen cross

Aarle-Rixtel - In de tweede ronde van de Aan de Wielen cross, die op 26 november gereden werd, moest de wedstrijd geneutraliseerd worden omdat er enkele honden gevaarlijk op het parkoers liepen. Daarna werd de wedstrijd hervat en werd er een extra ronde aan toegevoegd.

Marcel Akkermans, de winnaar van de eerste cross, moest nu alle zeilen bijzetten om Tjerk Bijlsma van zich af te houden. Jef van Dijk won de felle sprint om de 3e plaats voor Jan Pierre Vreugde, 5e werd Maik Fuchs, 6e Henk Mertens, 7e Frans Kooijmans, 8e Bram Swinkels, 9e Karel Madou en 10e Lud Antonie.

In groep een gaat Marcel Akkermans nu aan de leiding voor Jean Pierre Vreugde en Jef van Dijk. In groep twee leidt Frans Kooijmans voor Bram Swinkels en Karel Madou.

Cross 3 wordt gehouden op 21 januari en de koppelcross op 17 december.