Kerstdiner bij Zonnebloem afdeling Beek en Donk

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - U kunt op dinsdag 12 december met Zonnebloem afdeling Beek en Donk deelnemen aan een kerstdiner. Dit diner is bedoeld voor thuiswonende zieken, mensen met een fysieke beperking en allen die behoefte hebben aan wat gezelligheid en ontspanning en woonachtig zijn in Beek en Donk, ongeacht of u wel of niet ondersteunend lid bent.

Als u tot de doelgroep behoort, bent u hartelijk welkom op dinsdag 12 december om 11.00 uur in herberg 't Huukske. De zaal gaat open om 10.30 uur.

Ze beginnen 's morgens met koffie of thee met een lekkere snee kerstbrood. Daarna wordt er een heerlijk 3-gangen diner opgediend. Verder staat deze bijeenkomst in het teken van kerst met een kerstverhaal en het zingen van kerstliederen. Ook is er een loterij met speciale kerstprijzen, waarvoor u, bij binnenkomst, een lot krijgt uitgereikt.

De kosten voor dit kerstfeest bedragen €10,00 per persoon, te betalen bij entree. Graag zelf zorgen voor vervoer. U kunt zich hiervoor opgeven tot donderdag 7 december 12.00 uur bij Joke Doudart de la Grée, tel. 0492-462970 of bij Maria Jansen, tel. 0492-781734. Geeft u zich op tijd op, want, door de beperkte ruimte, geldt: vol = vol.