Afbeelding

Voorbespreking De Werkgroep

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek - De Werkgroep houdt maandag 4 december de voorbespreking van de raadstukken voor de Raadsvergadering van 7 december. De voorbespreking is in het buurthuis van Mariahout, om 20.15 uur staat de koffie klaar.

Op de agenda van de Raadsvergadering staan de aanpassing van een tweetal bestemmingsplannen alsmede een aanpassing van de komgrens in Beek. Verder wordt de gewijzigde WMO verordening voorgelegd en een voorstel om de tekorten bij de uitkeringen van Senzer aan te passen.

De beleidsplannen over licht en verharding worden besproken. En de belasting verordening voor 2018 met daarin de tarieven voor het ophalen van afval wordt vastgesteld. Ook vragen over de verkeersveiligheid bij de Donkse brug worden beantwoord.

Kortom weer heel wat zaken die u als burger van Laarbeek rechtstreeks treffen. De Werkgroep wil daarover graag met u van gedachte wisselen. Kom daarom naar deze voorbespreking. Bent u niet in de gelegenheid om te komen maar wilt u toch uw mening kenbaar maken, dan kan dat door een mail te sturen naar dewerkgroep@gmail.com of via de raadsleden. U treft hun contactgegevens aan op www.dewerkgroep.nl of bel met Ben Swinkels, fractievoorzitter De Werkgroep, tel. 0499- 422017.