Afbeelding

Pieten aan het zwembad

Algemeen Sport

Beek en Donk - Vol verwachting klopten ook de hartjes van de jeugdleden van de zwemvereniging. Afgelopen donderdag werden zij verrast door een bezoek van twee pieten.

Huppelend langs het bad, kloppend op alle ramen, zodat ook de kinderen in de kantine werden opgeschrikt. De pieten zijn langs alle badjes gegaan, waar ze door de kinderen mooi werden toegezongen. Na het liedje lieten de kinderen in het ondiepe water nog aan de pieten zien hoe goed ze zich al door het water kunnen voortbewegen. En de pieten…. die waren super trots én onder de indruk van de zwemkwaliteiten van de kinderen. Na het zwemmen werden alle leden door de pieten getrakteerd op een lekkere chocoladeletter en een traktatiezak met strooigoed! Ook de kinderen in de kantine werden verrast met een zak met strooigoed. Mmmmm, lekker! De zwemvereniging bedankt de pieten voor hun bezoek en hoopt ze volgend jaar weer terug te zien! Ondertussen gaan ze door met zwemmen en de voorbereiding voor de verschillende zwemdiploma's.

Bent u nieuwsgierig geworden, maar bent u nog geen lid neem dan eens een kijkje op www.zwemverenigingbeekendonk.nl, kom op donderdagavond vrijblijvend een kijkje nemen tijdens een van de zwemuren of geniet van 2 gratis proeflessen!