Afbeelding

Hoog bezoek bij Budoclub Beek en Donk

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - De judoles van groep 1 van Budoclub Beek en Donk werd vrijdag 1 december ruw verstoord. Zo rond de klok van 18.00 uur werden de judoka's verrast door een bezoek van Sinterklaas. Hij had een gaatje in zijn drukke agenda gevonden om met 2 van zijn Pieten Budoclub Beek en Donk met een bezoekje te vereren.

Het werd een heel leuk bezoek. Diverse judoka's mochten laten zien hoe goed ze inmiddels konden judoën. Natuurlijk werd dat beloond met een flinke hoeveelheid pepernoten. De Pieten hadden samen met trainer Bart zelfs een leuke oefening verzonnen! De staf van de Sint werd gebruikt om koprollen over te kunnen maken! Nadat om 18.30 uur groep 1 klaar was, had Sinterklaas gelukkig ook nog even tijd voor groep 2. Ook hier werden weer diverse technieken aan de Sint getoond. Iedereen genoot zichtbaar, maar helaas was het voor de Sint rond 19.00 uur tijd om naar het volgende adres te vertrekken.

De verrassing was op zaterdag 2 december dan ook groot dat de Sint 2 pieten naar de training van Karate-Jitsu had gestuurd om ook hier de jeugdleden te verrassen! De Pieten waren niet bang, ze durfden het aan om met diverse Budoka's te oefenen en te sparren! Al met al zijn ze blij dat de Sint en de Pieten hun club hebben bezocht.