Afbeelding

Kaartverkoop kletsavonden Mariahout

Algemeen Carnaval

Mariahout - Over een aantal weken gaat het dak eraf in Mariahout. Na vele weken van voorbereiding zijn er namelijk de kletsavonden op 20, 26 en 27 januari 2018. De avond voor de bond van ouderen is op woensdag 24 januari en voor de jeugd is de grandioze miniplaybackshow gepland op zondag 28 januari.

Dit jaar is er wederom een schitterend programma tijdens de kletsavonden, met weer vele artiesten van eigen bodem. Want als een klein dorp ergens groot in kan zijn, dan zijn dat wel deze geweldige avonden. De muzikale omlijsting van deze avonden wordt verzorgd door de Grottendorfer blaaskapel. De dansmariekes zijn al maanden in volle gang om de showdans op tijd af te krijgen. Deze dans is altijd een lust voor het oog en een genot om naar te kijken. Dit jaar is er de groep van de Skon Vrouwkes er ook weer bij. Het zijn een aantal talentvolle dames die al een hele lange tijd in de weer zijn voor deze avonden en ze zijn dan ook dit jaar erg benieuwd naar het resultaat. De Erpels uit`t zakske of te wel de gebroeders van Erp zijn ook weer van de partij. Met hun zang en goede humor wordt dat weer genieten. Dan Kiekons, deze 3-koppige groep bestaat uit 2 dames en een heer. Elk jaar lukt het weer om met geweldige humor de zaal op zijn kop te zetten, vooral door de goede grappen en zeer mooie liedjes. Werus wa anders doet alweer een paar jaar mee en is zeer leuk om naar te kijken. Wat ze dit jaar in petto is voor iedereen is een vraag en voor hun een weet. Het kan ook zomaar zijn dat er weer oude bekenden op het podium komen te staan? Dit jaar is er ook een nieuwe groep, genaamd 'Altijdgoe'. Het zijn echte Mariahoutse jongens met een vleugje buitendorps charisma en humor! Ze zijn Bijdetijds, sportief en echte thuisfluiters. Ook is er weer een buitendorpse kletser die de avonden compleet maakt. Zodra alle artiesten van het podium zijn zorgt de dj voor een altijd gezellige after party in de foyer.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor deze avonden is op vrijdag 15 december 2017. Voor leden van 18.00 tot 19.00 uur en niet-leden van 19.00 tot 20.00 uur in het bargedeelte van het Buurthuis in Mariahout. Denk aan uw lidmaatschapskaart!