Afbeelding

TRAX11: 4 avonden hét jeugdevent met carnaval

Algemeen Carnaval

Aarle-Rixtel - Tijdens carnaval 2018 wordt er een nieuw evenement gehouden in Aarle-Rixtel voor de jeugd van 12+ tot 18 jaar. Deze doelgroep (middelbare scholieren) valt een beetje tussen de wal en het schip nadat Carnabeats in Lieshout niet meer actief is. Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat (SOCG) wil de jeugd een fijne en veilige carnaval bieden en daardoor is het idee ontstaan om een 'toekomst bestendig' feest te organiseren voor deze doelgroep.

In september is er een stuurgroep met enthousiaste ouders gevormd en hebben zich gebogen over de haalbaarheid, locatie e.d. Daarbij zijn ervaringen uitgewisseld met de organisatie van Carnabeats en Minor; een van de organisatoren van Minor is nu vast lid van de stuurgroep.

Met TRAX11, creëren SOCG vier avonden feest tijdens carnaval bij MFC de Dreef in Aarle-Rixtel voor de jeugd van 12+ (middelbare school) tot 18 jaar van Laarbeek, Helmond en omgeving.

Op 10 tot en met 13 februari 2018, willen zij dat de bezoeker een echte festival beleving ervaart. Dit wordt gecreëerd door een vette lichtshow en een line-up van bekende Dj's en MC's gemengd met lokaal talent. O.a. 'de Fijnproevers', 'DJMastreat' en 'Daniel Dex' (bekend van Wish outdoor en Paaspop).Tijdens het feest geldt NIX18, er mag niet worden gerookt en geen alcohol worden geschonken. De zaal opent om 20.00 uur, het feest duurt tot 01.00 uur en de jeugd kan tot 21.30 uur naar binnen. Om overzicht te houden geldt wel binnen=binnen, maar gelukkig is er in de Dreef meer dan plek genoeg!

Tickets zijn vanaf heden te koop online: www.ganzegat.nl en via lokale verkoopadressen bij de Boerenbond in Aarle-Rixtel, de Jumbo in Lieshout en Mariahout of de Plus in Beek en Donk. De kosten voor een passe-partout bedragen €20,00 voor een dag ticket betaald men €7,50.

Zij zijn te volgen op Facebook, Instagram en snapchat, via @11trax. Voor meer informatie kunt u op www.ganzegat.nl tab TRAX11 raadplegen, daar is onder andere ook het reglement te vinden.