Colet Claessens
Colet Claessens Foto: Heinz Trebuth

Laarbeekse Colet Claessens in Mierlose rolschaatsshow

Sport Evenementen

Mierlo/Laarbeek - In de kerstshow van rolschaatsvereniging Olympia zullen zestig rijdsters, waaronder de Laarbeekse rijdster Colet Cleassens, u in verschillende shownummers laten zien wat op rolschaatsen allemaal mogelijk is.

De kerstshow kent zoals ieder jaar veel variatie. Shownummers waarbij het lastig is om stil te blijven zitten, de vertederende shownummers van de allerkleinsten, de talentvolle senioren, shownummers met speciale licht- en muziekeffecten en shownummers waarin actuele thema´s onder de aandacht worden gebracht. Denk bijvoorbeeld aan de heftige thema´s #metoo en amber alert, die momenteel ontzettend leven. De rijdsters van Olympia brengen in deze shownummers emoties als verdriet, frustratie en machteloosheid tot de verbeelding. Natuurlijk zijn er ook swingende en gezellige shownummers, die u zeker mee zullen laten klappen. Dit jaar brengen de rijdsters een ode aan Disney. Niet alleen in de Efteling en Disneyland zijn de verschillende Disneyfiguren te zien, ook Olympia brengt ze tot leven in een heuse Disneyparade.

Kortom, een show geschikt voor jong en oud. De kaartverkoop is in volle gang, dus bestel of reserveer uw kaarten snel! Op zaterdag 16 december start de kerstshow om 19.30 uur, op zondag 17 december om 12.30 uur en om 16.00 uur in Sporthal de Weijer in Mierlo.

Laat deze mooie kerstshow niet aan u voorbij gaan. Bent u benieuwd naar hoe de rijdsters heftige thema´s omzetten in aangrijpende shownummers, wilt u graag weten met welke shownummers we in januari 2018 deel zullen gaan nemen aan de Nederlands kampioenschappen Showrijden of kunt u niet wachten tot het kerst is? Laat u dan verrassen door de kerstshow van rolschaatsvereniging Olympia.