ASV'33 JO17-1
ASV'33 JO17-1

ASV'33 JO17-1 winterkampioen

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - ASV'33 JO17-1 is zaterdag 2 december op het sportpark van combinatieclub SVS/Excellent/Westerbeek winterkampioen geworden. Een knappe prestatie van het team, want ze hebben van de 14 wedstrijden die ze gespeeld hebben (vriendschappelijk, beker en competitie) er 13 gewonnen en 1 keer gelijk gespeeld en maar liefst 95 doelpunten gescoord.

Alleen tegen naaste concurrent Venhorst werd vorige week met 3-3 gelijkgespeeld. Een prachtige wedstrijd waarin ASV maar liefst 3 keer een achterstand goed maakte. Daarmee was de basis voor het kampioenschap gelegd en was winst tegen de nummer 4 SVS/Excellent/Westerbeek voldoende.

In bijna winterse taferelen leek dat makkelijk te gaan. Met rust was het 0-3 en leek er niets aan de hand. Vooral in het begin speelden ze hun spel zoals ze dat gewend zijn. Maar daarna werd het toch nog 2-3 en werd het toch nog erg spannend en miste Excellent zelfs nog een kans op de gelijkmaker. Gelukkig bleef het bij 2-3. De ontlading was groot toen de scheidsrechter voor het laatst op zijn fluit blies en ASV'33 JO17-1 de terechte winterkampioen was. Na afloop werden ze in de kantine van ASV'33 ontvangen en door de club gefeliciteerd.

De leiding is trots op de jongens en ze kijken er naar uit hoe ze zich staande houden in een klasse hoger. Koen, Lars, Hoessein, Camiel, Rik, Casper, Teun, Kay, Stijn, Melvin, Nic, Gijs, Willem, Bram, Bram, Jorn en Tjeerd hebben al eerder tegen een 2e klasser laten zien dat ze er klaar voor zijn.

Veel plezier en succes in de voorjaarscompetitie!