Trainer Willem Aarts neemt na dit seizoen afscheid van Sparta'25

Sparta'25 boekt verdiende overwinning op Olympia'18

Beek en Donk - Sparta'25 behaalde in Boxmeer een kleine maar overtuigende overwinning op Olympia'18. Na een 0-2 ruststand gaf Olympia'18 in de blessuretijd de score nog een meer vriendelijk aanzien. Eindstand 1-2.

Sparta'25 begon sterk in de eerste helft. De Beek en Donkenaren kwamen al snel op 0-1 via Jaccy van den Enden, die een lange bal van keeper Leon van den Akker wist te onderscheppen en daarna beheerst afrondde. Olympia moest wachten tot de 20e minuut voor de eerste kans. Sparta'25 bleef de bovenliggende partij. Na een mooie aanval met 5 snelle combinaties werd de Olympia-defensie helemaal zoek gespeeld. Uiteindelijk bediende Jaccy van den Enden de ijverige middenvelder Bob Klaassen die de trekker kon overhalen, 0-2. Sparta'25 domineerde en Olympia'18 kwam amper van de eigen helft.

De tweede helft speelde zich met name op het middenveld af. Sparta'25 hoefde niet en controleerde al combinerend de wedstrijd. De spanning was uit de wedstrijd. Het duel was gelopen. Aan het slot scoorde Olympia'18 nog 1-2. Sparta'25 kreeg nadat Olympia'18 ging aandringen de kans om de score een beter aanzien te geven, maar het bleef 1-2.

Door deze overwinning blijft Sparta'25 koploper, samen met DAW Schaijk. Komende zondag 10 december speelt Sparta'25 thuis tegen Handel. Als Handel de inhaalwedstrijden zou winnen, staan ze op de 3e plaats, dus een geduchte tegenstander voor Sparta'25.

Feest rondom eredivisie topper
Op 10 december is ook de topper Ajax-PSV. Vanaf 12.30 uur zal DJ Kevin in de kantine draaien rondom het thema De Toppers (Gordon, Foger, Van de Boom). Kortom kom het feestje meevieren in de kantine of langs de lijn bij Sparta 1!

Trainer vertrekt
Komende zomer gaat Willem Aarts, na twee seizoenen hoofdtrainer te zijn geweest, vertrekken bij Sparta'25. Willem Aarts en Sparta'25 hebben na overleg samen besloten om na het seizoen uit elkaar te gaan. Willem wil dit seizoen afsluiten met in ieder geval winst in een periode, maar uiteraard veel liever het kampioenschap.