Sparta'25 G2 viert het kampioenschap

Sparta'25 G2 kampioen

Beek en Donk - Het tweede G-team van Sparta'25 werd zaterdag 2 december kampioen in de najaarscompetitie. Tegenstander was de directe concurrent voor het kampioenschap DAW uit Schaijk. Een gelijkspel was voldoende voor het kampioenschap maar daar wilde de leiders Bart van Dommelen en Rinie van Dinther het niet op aan laten komen.

Bij druilige weersomstandigheden kon het vele publiek genieten van een mooie wedstrijd. Het was duidelijk te zien dat het om een kampioenswedstrijd ging. Het leek wel of alle spelers een stapje extra wilden zetten en dat werd ook beloond met doelpunten. De tegenstander uit Schaijk had hierop geen antwoord. Met de rust was al een 4-0 voorsprong bereikt. In de tweede helft bleef het hele team geconcentreerd voetballen en met nog eens 3 doelpunten werd het een 7-0 overwinning. Het kampioenschap was een feit en dat werd uitgebreid gevierd. Vuurwerk en rookbommetjes zorgden voor een mistig sportpark. Na de wedstrijd werd het kampioenschap uiteraard uitgebreid gevierd in het clubgebouw waar het 'We are te Champions' nog lang doorklonk. Een hele mooi prestatie voor het 2e G-team wat dit jaar voor het eerst aan de competitie deelnam.

Ook het 1e G-team van Sparta '25 kan het kampioenschap nog binnen halen. Zij wonnen afgelopen zaterdag afgetekend met 15-2 uit bij VCH. Zaterdag 9 december kunnen zij thuis ook het kampioenschap binnenhalen. Om 13.00 uur spelen zij dan tegen de directe concurrent Heijen G1. Bij winst zal ook dit G-team het kampioenschap kunnen vieren.