Afbeelding

Niets is te gek voor werkgroep RC De Oude Molen

Sport Evenementen

Beek en Donk - Nog anderhalve week en dan is het zover: de KerstROLLERShow van RC De Oude Molen. Niet alleen de rijdsters en trainsters hebben hier hard voor gewerkt, ook de werkgroep en de naaisters hebben weer alles uit de kast gehaald om er een waar spektakel van te maken.

Werkgroep
Met maar 8 mannen in de werkgroep, en af en toe wat vrouwelijke handjes voor de decoratie en om de fijne dingetjes te maken, heeft RC De Oude Molen het toch weer voor elkaar gekregen een verrassende wending te geven aan de KerstROLLERShow. Het zal weer heel anders zijn dan vorig jaar, toen de vier seizoenen het onderwerp van de show was. Dit jaar is het thema 'Fairytales' oftewel: sprookjes. Het decor zal dan ook alles met dit thema te maken hebben.

Iedere dinsdagavond is de werkgroep te vinden in een grote loods waar ze alle dingen kunnen maken. De plek bij de eigen rollerhal is niet groot genoeg om alle ideeën in uit te voeren. Vanaf juni zijn de mannen al bezig om alle ideeën vorm te geven. Het is voor hen ieder jaar weer een uitdaging om het vorige jaar te overtreffen. Zo was er het idee om een levensgroot sprookjeskasteel te gaan maken, maar of dit gelukt is… Als tipje van de sluier kunnen ze vertellen dat er een groot sprookjesboek is waar alle sprookjes instaan.

Naaisters
De dinsdagavond is ook de vaste avond van de naaisters. De vaste groep bestaat uit 12 vrouwen die al een jaar lang hard bezig zijn om alle kleding te maken. Dit zijn moeders en oma's van leden of van oud-leden. Zo net voor de show komen er wat extra handjes helpen om alles op tijd af te krijgen, want ook voor deze dames is het ieder jaar weer een uitdaging om de kleding zo mooi mogelijk te maken in de tijd die ze hebben. Van Alice in Wonderland tot 101 Dalmatiërs, er komt van alles aan bod dit jaar. Bij ieder nummer hoort weer andere kleding, dat betekend ook een heleboel kleding. Ook dit jaar zijn er weer heel veel glitters en lichtjes, je kunt het zo gek niet bedenken of de dames weten er wel raad mee. Het belooft een sprookjesachtig avontuur te worden.

RC de Oude Molen is super blij met al deze vrijwilligers. Mede dankzij hen is de show altijd een groot succes. Bent u ook zo benieuwd wat er dit jaar allemaal te zien is? Koop dan snel uw kaartje, want de kaartverkoop gaat erg hard. De shows zijn op zaterdag 16 december om 19.00 uur en op zondag 17 december om 11.00 en 16.00 uur. Kaarten zijn te koop via www.rcdeoudemolen.nl of via een van de voorverkoopadressen. Deze adressen staan op de site.