Het eerste (kampioens)team. Vlnr: Stefan Hamelijnck, Peter van den Eijnde en Jordi Kivits
Het eerste (kampioens)team. Vlnr: Stefan Hamelijnck, Peter van den Eijnde en Jordi Kivits

TTV Een en Twintig overtuigt in kampioenswedstrijd

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Het eerste team van Tafeltennisvereniging Een en Twintig uit Beek en Donk is vorige week vrijdag overtuigend kampioen geworden in de tweede klasse. In Tilburg werd LUTO 2 met liefst 10-0 verslagen en daarmee kon het team niet meer ingehaald worden door Never Despair uit Den Bosch.

Jordi Kivits, Peter van den Eijnde en Stefan Hamelijnck waren op alle fronten sterker dan de Tilburgse tegenstander. In de laatste wedstrijd had Jordi Kivits het lastig. In de vijfde game sloeg hij toe met 6-11 en stelde daarmee de monsterscore en het kampioenschap veilig. Dankzijn de titel komt het team vanaf januari uit in de eerste klasse. Een dag eerder kwam ook het derde team in actie tegen TIOS uit Tilburg. Het team van Tonnie van Berlo, Aum van Berlo, Guido Graat en Dirk van der Venne wist uiteindelijk en zwaarbevochten overwinning in de wacht te slepen. Liefst vijf vijf-gamers waren daarvoor nodig: 6-4.

Activiteiten
Speciaal voor de jeugd uit Beek en Donk en omgeving organiseert TTV Een en Twintig de komende tijd tal van activiteiten om kennis te maken met tafeltennis. De afgelopen tijd waren er al activiteiten en ook vanavond is er een speciale introductietraining van 19.15 tot 20.15 uur. Iedereen die interesse heeft is welkom.

Basisscholentoernooi
Verder vindt er op donderdag 14 december een speciaal basisscholentoernooi plaats. Het toernooi wordt ieder jaar gehouden is bedoeld voor kinderen van basisscholen uit Beek en Donk. De scholen worden hiervoor nog afzonderlijk benaderd.

Meer info?
Meer informatie is te vinden op de website van TTV Een en Twintig. Daar vind je ook een overzicht van alle competitiewedstrijden die de afgelopen week werden afgewerkt.