Afbeelding

Sint neemt een kijkje bij Judoclub Lieshout

Sportnieuws Sport

Lieshout - De Sint was eigenlijk druk bezig met de voorbereidingen voor pakjesavond. Maar gelukkig maakt hij altijd tijd vrij om langs te komen bij al die lieve kinderen van Judoclub lieshout.

De judoka's zagen de pieten al binnen komen maar waar was Sinterklaas? Het bleek dat hij niet goed de weg kon vinden. De kinderen konden hem helpen de weg te wijzen door allemaal liedjes te zingen waardoor hij uiteindelijk bij zijn bestemming kwam. Valbreken, aan elkaar trekken en op de grond gooien. Hij werd een beetje bang van al dat gevecht, totdat hij zag dat alle kinderen aan het lachen waren en er veel plezier in hadden. Zelfs de pieten durfden het uit te proberen. Ze probeerden de judoka's mee te trekken maar er kwam geen beweging in. Deze kindjes kunnen ze niet meenemen naar Spanje.

De Sint vond dat alle kinderen erg goed hun best deden en vooral de kinderen die afgelopen zondag mee hebben gedaan aan het Lage Banden Toernooi in Boerdonk.

1e plaats Luuk Donkers, 2e plaats Mika Kersten, Hugo Kersten, Loek Hovers, 3e plaats Giel Hovers, Joy Bevers, 4e plaats Koen Donkers.

Allen super goed gedaan en bedankt Sinterklaas voor uw komst!