Kerstviering voor Vrouwenbeweging

Algemeen Algemeen

Beek en Donk – De Vrouwenbeweging Beek en Donk nodigt graag haar leden uit op dinsdag 19 december voor de kerstviering. Deze begint om 20.00 uur in zaal 't Huukske. Deze avond begint met een korte viering door pastor Jan Engels waarna ze verdergaan met de huldigen van de leden die 25, 40 en 50 jaar lid zijn van de vereniging.

Na de koffie met wat lekkers gaan ze verder met hun programma. De avond wordt dan verder verzorgd door Mevr. Nellie de Groot. Ook brengen de leden deze avond weer kerstgaven mee waar ze de volgende dag pakketten van maken voor mensen die heel eenzaam zijn of iets heel ingrijpends hebben meegemaakt. Ook wil de vereniging graag dat hun leden zich aanmelden bij een van hun bestuursleden zodat zij weten hoeveel dames zij kunnen verwachten en dat graag voor 17 december.

De Vrouwenbeweging wil ook nog iedereen bedanken voor de felicitaties die ze gehad hebben voor hun 70-jarig bestaan. Het was een onvergetelijke dag mede door de leden, Coby met haar personeel en zangeres Simone. Dank jullie wel.