Open Kerkendag Brabant

Algemeen Algemeen

Laarbeek - De Open Kerkendag Brabant werd gehouden op zondag 26 november. De kerk in Aarle-Rixtel en in Beek en Donk ( H. Michaelkerk) waren opengesteld.

In Beek en Donk kon men terugkijken op een zeer geslaagde middag. Hartelijke dank aan iedereen die zich hiervoor heeft ingezet om tot dit mooie resultaat te komen.

Op de website Open Kerken Brabant is van alles over de dag terug te vinden en zelfs is een fotowedstrijd uitgeroepen voor de mooiste foto's van de dag. Er is gezien dat ook in Beek en Donk foto's zijn gemaakt door belangstellenden en misschien kunnen ook zij meedoen aan de wedstrijd en wie weet een prijsje in de wacht slepen. Via het parochiecentrum kan uw foto en eventueel een stukje tekst worden aangeleverd en misschien wilt u ook wel uw foto geplaatst zien op de website.

Het is in de eerste plaats zeker weer de bedoeling om in 2018 een Open Kerkendag te organiseren. Eventuele tips zijn van harte welkom. De organisatie zou zelfs graag zien dat dit een landelijk gebeuren gaat worden. Kijkt u ook even op de website: Open Kerkendag 2017?