Carnavalsfestival 2.0 bij De Teugelders

Algemeen Carnaval

Beek en Donk - Tijdens de carnaval van 2018, op zaterdag 10 februari, mag je dit spektakel niet missen. Dat bewijst in elk geval de editie van afgelopen jaar. Samen carnaval vieren in Muziekcentrum het Anker met een breed scala aan topartiesten.

Wat te denken van De Sjonnies? Een feestband bij uitstek, die landelijke bekendheid kreeg met nummers als 'Blauw van de sangria', 'Dans je de hele nacht met mij', 'Annemarie' en 'Roos in je blonde haren'. Of de band Hou van Holland LIVE? Deze feestband laat in een hoog tempo de allerbeste hits van Nederlandsche bodem voorbij komen met als voornaamste doel het bouwen van een groot feest! Hun optreden wordt ondersteund met spectaculaire Visuals en teksten op een megagroot led videoscherm. Kortom Hou van Holland LIVE is een meezingfeest van jewelste.

Ook PartyfrieX behoort tot de line-up van dit carnavalsfestival 2.0. Tom Wilborts & Bart Coppens vormen sinds 2013 feest duo PartyfrieX. Ze komen in het café van Tom op het idee om samen een carnavalsnummer uit te brengen. Hun debuutsingle 'Allemaal Voor Jou' is direct een knaller en sindsdien zetten ze talloze cafés en feesttenten volledig op zijn kop. En ook Mr. Bermuda is weer van de partij. Deze DJ is niet alleen bekend van WiSH Outdoor (area Villa Ananas) maar natuurlijk ook van het carnavalsfestival 1.0! Met zijn heerlijke vrouwvriendelijke zomerse mix van zowel gouwe ouwen als de laatste nieuwe urban, dance & latin sounds blijft geen dansvloer leeg staan! Verder is Johnny Amsterdam de hele avond uw gastheer in het café van Muziekcentrum het Anker. Johnny Amsterdam is de overdreven, brutale, steenrijke, gevierde artiest die het 'zijn klanten' naar de zin maakt. Kaarten zijn vanaf woensdag 6 december in de voorverkoop te koop voor €11,00 per stuk bij Café Thuis, Café Dave van de Burgt, Herberg 't Huukske en Café de Tapperij. Op de dag zelf kosten de kaarten aan de deur €15,00 per stuk.

Biercantus Spektakel 12 februari (nieuw!)
Een biercantus zoals een biercantus moet zijn. Qua plezier en feesten wordt dit een topavond in Muziekcentrum het Anker met muziek van TCB Bracchus. Deze band verzorgt voor heel Ganzendonck een onvervalst cantusfeest met een zogenaamd 'Bracchus-tintje'. Het repertoire varieert van de mooiste ouderwetse klassiekers, de 80's en 90's tot aan moderne meezingers. Kortom Bracchus zorgt voor sfeer vanaf de eerste tot aan de laatste minuut! Kaarten zijn vanaf woensdag 6 december in de voorverkoop te koop voor €5,00 per stuk bij Café Thuis, Café van de Burgt, Herberg 't Huukske en Café de Tapperij. Op de dag zelf kosten de kaarten aan de deur €8,50 per stuk.