Afbeelding

Kersttijd bij KBO Lieshout

Algemeen Senioren

Lieshout – De Katholieke Bond van Ouderen heeft diverse activiteiten in de decembermaand op het programma staan.

Workshop kerstbloemstukken maken
Dinsdagavond 12 december kunt u kerstbloemstukken maken tijdens de workshop die gehouden wordt onder leiding van bloemist Ralph Bertens van Bloemend in de Dorpsstraat. Bloemist Bertens zorgt voor alle bloemen en verdere benodigdheden. Hij vraagt u wel zelf een mesje en/of snoeischaar mee te brengen. Aanvang om 19.30 uur in het Dorpshuis.

NOF kerstdiner
Op uitnodiging van het Nationaal Ouderen Fonds neemt men ook dit jaar weer deel aan het kerstdiner dat het NOF door het hele land organiseert, o.a. bij Van der Valk Hotel Restaurant Eindhoven. Vijftien Lieshoutse senioren, zowel leden als niet-leden, zijn inmiddels uitgenodigd voor het feestelijke NOF kerstdiner op dinsdag 12 december. De KBO wenst alle deelnemers een fijne avond toe in warme en gezellige kerstsfeer.

Kerststukken maken
Maandag 18 december gaat men weer kerstukken maken voor hun zieke leden en voor de kerstloterij. Zoals gebruikelijk zijn ze daarvoor weer van harte welkom bij Jo van de Biggelaar aan de Schutsstraat 37, vanaf 10.00 uur. Zij doen een warme oproep aan vrijwilligers om te komen helpen. Ook vragen zij enkele mensen om op zaterdag 16 december alles mee klaar te zetten. Graag even bellen naar Jo van den. Biggelaar tel. 0499-422117.

Om kerststukjes te maken, heb je verschillende soorten groen nodig. Heeft u misschien voldoende en kunt u wat missen? Jo en de vrijwilligers zijn er blij mee. Geef het even af bij Schutsstraat 37.

Kerstviering
De traditionele kerstviering is op dinsdagmiddag 19 december in Zaal de Koekoek. De zaal gaat om 13.30 uur open, de aanvang is om 14.00 uur. Muziekgezelschap Da Capo zorgt voor sfeervolle muziek. De middag wordt besloten met de gezamenlijke kerstmaaltijd. Er is ook een loterij met mooie prijzen. Iedereen krijgt een kleine kerstattentie van Seniorenvereniging KBO Lieshout. Aanmelden kan tot en met 12 december bij de Inloop. De kosten bedragen €10,00 per persoon.

Kienavond
De laatste KBO kienavond van dit jaar is een bijzondere kerstkienavond. Voor iedere deelnemer is er een aardige kerstattentie. De prijzen zijn op deze avond rijk gevulde kerstpakketten. Schuif mee aan in de grote zaal van het Dorpshuis. Oud en jong, lid of geen lid, u bent van harte welkom op vrijdagavond 22 december. Zaal open om 19.00 uur, het kienen begint om 20.00 uur.

Inloop
De Inloop is iedere dinsdag van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis. Loop eens binnen en maak kennis met een dynamische seniorenvereniging.