Gemeenteraad Laarbeek bezoekt Mariahout

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Elk jaar brengt de gemeenteraad en burgemeester en wethouders een bezoek aan een van de kernen van Laarbeek. Op donderdag 14 december vindt deze raadsvisitatie plaats in Mariahout. Zorg om het Dorp is dan in het Buurthuis gastheer van de gemeente. Deze bijeenkomst vindt plaats in de grote zaal van het Buurthuis en duurt van 16.00 tot 17.30 uur. Vanaf 15.30 uur is eenieder welkom bij deze openbare bijeenkomst.

Alle werkgroepen, verenigingen en stichtingen van Mariahout hebben in de afgelopen weken de gelegenheid gehad zich schriftelijk te presenteren aan de gemeenteraad. Hen is gevraagd om de betekenis van hun vereniging /werkgroep / stichting voor de leefbaarheid in Mariahout te omschrijven en speerpunten te formuleren waarvan zij het zinvol achten de gemeenteraad hierover te informeren. Dit alles is opgenomen in een themaboekje, dat digitaal beschikbaar wordt gesteld. Een aantal afgevaardigden krijgt de gelegenheid om hun speerpunten in een 3-minuten presentatie kenbaar te maken. De raadsleden krijgen aansluitend de gelegenheid om vragen te stellen, zodat het een informatieve en interactieve bijeenkomst wordt. Zorg om het Dorp zal op deze middag ook de speerpunten benoemen van een aantal van haar veertig projecten / werkgroepen.

Zorg om het Dorp wil samen met de raad en de vrijwilligers van alle werkgroepen, verenigingen en stichtingen hiermee bij te kunnen dragen aan de leefbaarheid van Mariahout, nu en in de toekomst!