Afbeelding

Winterplein in het Park

Algemeen Evenementen

Mariahout – De tweede editie van 'Winterplein in het park' vindt zaterdag 9 december plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door Openluchttheater Mariahout en vindt daar plaats. Het theaterpark wordt omgetoverd tot een gezellig winterplein met een warme, winterse ambiance, bijzondere kraampjes en allerlei sfeervolle activiteiten. Het programma begint om 16:00 uur en zal tot ongeveer 21:00 uur duren.

Openluchttheater Mariahout staat er om bekend dat zij zorgt voor veel diversiteit op het programma. Ook dit jaar kunt u genieten van mooie verhalen, bijzondere karakters en muzikale optredens die zorgen voor de ultieme wintersfeer. Dit alles kunt u aanschouwen op en rond het theaterpodium. Tijdens deze optredens kunt u heerlijk langs de kerstkraampjes struinen, op zoek naar dat ene, oh zo bijzondere kerstcadeau. Misschien dat de Kerstman u daar nog wel mee wil helpen.

Proef, zie, hoor, voel en ruik de winter!
Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht. Kraampjes met de lekkerste warme hapjes en drankjes zullen ervoor zorgen dat u uzelf kunt verwennen. Geniet van een glas goede glühwein of een beker warme chocolademelk met slagroom… Heerlijk toch! Dus kom en proef, zie, hoor, voel en ruik de winter!

Wellicht prettig om te weten
Het 'Winterplein in het park' begint zaterdag 9 december '17 om 16:00 uur, de poort opent eveneens om 16:00 uur. De entree bedraagt €2, - per persoon; kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang. Meer informatie is te vinden op de website van Openluchttheater Mariahout: www.oltm.nl