Isa Smits als konijn van Alice in Wonderland
Isa Smits als konijn van Alice in Wonderland

KerstROLLERshow De Oude Molen uitverkocht

Sport Evenementen

Beek en Donk - Het is feest voor RC De Oude Molen, niet alleen omdat zij dit jaar 60 jaar bestaan, maar ook omdat de jaarlijkse KerstROLLERshow kaartjes als warme broodjes over de toonbanken vlogen. Dit jaar draait alles tijdens de KerstROLLERshow om 'Fairytales' en zal het konijn van Alice in Wonderland de rode draad zijn van het verhaal. De showrijdsters zijn er al helemaal klaar voor, nu alleen nog het theater opbouwen, wat weer een groots spektakel zal worden.

RC De Oude Molen bestaat dit jaar 60 jaar en de KerstROLLERshow zal hieraan een spetterende afsluiting geven. Speciaal daarvoor zijn er bruidsparen uitgenodigd die 60 jaar getrouwd zijn en die krijgen een speciale plek tijdens de voorstelling. Er komen vier bruidsparen die van dit speciale sprookje zullen genieten.

De foto verdient ook nog enigszins uitleg. Isa Smits, te zien op de foto heeft samen met Naïla Raaijmakers een aparte rol in de show. Zij spelen het konijn van Alice in Wonderland. Dit betekent dat zij de rode draad van de show zijn. In Alice in Wonderland neemt het konijn Alice mee via het konijnenhol naar Wonderland en sleept haar mee naar allerlei avonturen. Dit is precies wat Isa of Naïla waar gaan maken bij het publiek van de KerstROLLERshow.

RC De Oude Molen hoopt dat u een van de gelukkige bent die een kaartje heeft bemachtigd en dit spektakel dus niet gaat missen. De KerstROLLERshow vindt plaats op 16 en 17 december in sporthal D'n Ekker in Beek en Donk. Voor meer informatie kunt u terecht op www.rcdeoudemolen.nl.