Café Thuis/Bedovo Heren 1 doet goede zaken

Beek en Donk - Met versterking in de vorm van Jaap Derks en ondertussen vaste waarde PJ startte Café Thuis/Bedovo Heren 1 de wedstrijd fel tegen Ledub Heren 2.

Met een sterke servicedruk en afwisselde aanvallen werden de eerste 2 sets simpel gewonnen. Een dip in de 3e set zorgde voor 1-2 in sets. Waar het in set 4 op een vijf setter uit leek te lopen werd Jaap gewisseld door PJ voor de service. Met een zeer sterke service reeks en goede verdediging en aanval werd een 19-16 achterstand omgebogen naar een 25-19 overwinning. Wederom een overwinning en een mooie 4e plek in de winter stop.

Next/Bedovo Dames 1 speelde sinds lange tijd een wedstrijd tegen een tegenstander op eigen niveau. Desondanks had Bedovo deze week moeite om op de top van hun niveau te spelen. Next/Bedovo Dames 1 had geen kans tegen tegenstander VC Polaris DS2 en werd van het veld geveegd.