Kerstspeurtocht en veldtoertocht Aan de Wielen

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - Traditioneel sluit T.S.C. Aan de Wielen het jaar af met een Kerstspeurtocht en begint het nieuwe jaar met een Veldtoertocht.

Kerstspeurtocht
Deze foto-wandel-puzzeltocht van ongeveer 5 kilometer, wordt gehouden op 2e Kerstdag. Inschrijven en vertrekken kan men tussen 13.00 en 13.30 uur vanaf de Couwenbergh aan de Dorpsstraat 1 in Aarle-Rixtel. Deelname staat open voor iedereen, als duo, groep of familie. Het inschrijfgeld bedraagt €1,00 per persoon, kinderen tot 16 jaar mogen gratis meedoen. Na afloop als alle vragen en gevonden foto's ingeleverd zijn, worden de prijzen uitgereikt en ontvangen de winnaars de Maik Fuchsautomation-bokaal. Elke deelnemer gaat met een prijs naar huis!

Veldtoertocht
De veldtoertocht vindt plaats op zondag 7 januari, de deelnemers hebben keuze uit de afstanden 35 en 45 km. Inschrijven en vertrekken kan men tussen 08.30 en 10.00 uur bij de kantine van ASV'33 aan de Bakelseweg in Aarle-Rixtel. Het inschrijfgeld bedraagt €3,00 voor NTFU- of KNWU-leden, €4,00 voor anderen en jeugd tot 16 jaar mag gratis meedoen. De routes worden geheel uitgepijld en halverwege de tochten wordt men voorzien van warme dranken en versnaperingen.

Alle informatie is nog na te lezen op de website van Aan de Wielen.