Kerstconcert door Muzikale en Zingiz

Algemeen Evenementen

Laarbeek/Helmond - Stichting Draaiorgels Helmond presenteert zondag 24 december, 4e Advent 13.30 tot 15.30 uur een sfeervol kerstconcert met Muziekvereniging Muzikale en Zanggroep Zingiz. Een bijzonder concert in de Gaviolizaal.

De Gaviolizaal is in kerstsfeer getooid en het 4e kaarsje in de adventskrant zal branden op deze laatste zondag voor Kerstmis. De muziekvereniging Muzikale en zangroep Zanggroep Zingiz zullen zowel afzonderlijk alsook samen een gezellig concert geven. Ook het publiek wordt van harte uitgenodigd mee te zingen. Muzikale heeft u in maart al kunnen horen te midden van de draaiorgels, dit onder leiding van Hubert Geurts.

Zanggroep Zingiz uit Beek en Donk bestaat 15 jaar en is een graag geziene gast. Zij staat o.l.v. Heidi de Louw en voor de piano tekent pianist Lodewijk Holzken.

Het concert duurt van 13.30 tot 15.30 uur. De zaal is open van 13.00 tot 16.00 uur. Wederom een bijzonder concert in een bijzondere nostalgische omgeving. Vooraf, in de pauze en na afloop kunt u genieten van onze Helmondse draaiorgels. De Gaviolizaal met monumenten en een stukje geschiedenis en cultuur in de cultuurstad Helmond heet u welkom.

De Gaviolizaal is te vinden aan de Torenstraat 36a, 5701 SH Helmond.