Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: d6fc07
Kunst en Cultuur

Expositie fotoclub Objectief in 't Oude Raadhuis

Beek en Donk - Een mooie traditie van de leden van fotoclub Objectief wordt ook dit jaar weer voortgezet! Tussen kerst en oud- en nieuw vindt de jaarlijkse tentoonstelling plaats van werk van de leden van deze enthousiaste club. De expositie wordt gehouden in het Oude Raadhuis aan het Heuvelplein 8 in Beek en Donk en duurt van 2e Kerstdag 26 december tot en met donderdag 28 december. De openingstijden zijn van 11.00 tot 17.00 uur.

Prettig is voor de bezoekers dat er gedurende de openingstijden leden van de club aanwezig zijn die u van alles over de foto's en de fotoclub kunnen vertellen. De tentoonstelling kent geen thema maar is vrij werk van de leden die hun beste foto's presenteren en een selectie die na een gezamenlijke beoordeling door de leden tot stand is gekomen. De onderwerpen zijn dan ook zeer divers wat het voor de bezoeker heel interessant maakt want er is voor iedere smaak wel iets bij zowel in kleur als zwart wit. Voor de presentatie is gekozen voor de gebruikelijke standaardpresentatie in de zalen boven maar in de ruimte beneden is voor een vrije presentatie gekozen zowel in formaat als presentatievorm.

Als gebruikelijk is op de zolderverdieping weer het resultaat te zien van de 'rode draad'. Dit zijn een drietal series foto's die vanuit dezelfde beginfoto door de leden zijn verwerkt tot een eigen interpretatie en dat geeft heel verrassende resultaten. Ook is er een diapresentatie van verschillende werkgroepen en een aantal thema's, die op een scherm worden vertoond en waar u eens rustig bij kunt gaan zitten. Een mooi rustpunt als u een deel van de tentoonstelling heeft bekeken. U kunt ook weer meedoen met de loterij, waarmee u de foto die u zelf het mooist vindt kunt winnen. U geeft op het lot aan wat u de drie beste foto's vindt en dat is ook voor de exposanten natuurlijk heel fijn te zien hoe hun werk wordt gewaardeerd! Uit alle loten wordt er na afloop van de expositie 1 getrokken en die wordt de eigenaar van wat u een kunstwerkje vond.

Alle informatie over de fotoclub kunt u vinden op hun website www.fcobjectief.nl en zij zien u graag in het Oude Raadhuis.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>