Hard werken Flamingo's wordt beloond

Sportnieuws Sport

Mariahout - Senioren 1 speelde zondag 17 december hun wedstrijd tegen Celeritas uit Wijbosch. Beide teams bungelden onderaan in de ranglijst, dus winst was voor ieder van zeer groot belang.

Het ging de gehele wedstrijd gelijk op. Flamingo's kon zelfs tot twee keer toe uitlopen tot 2 doelpunten verschil. Helaas had Celeritas daar telkens een antwoord op. Er werd om en om gescoord, er werd fel gestreden om de bal en de wil om te winnen was bij beide teams zeer groot. In de laatste 3 minuten van de wedstrijd werd het 14-14. De slotfase was zenuwslopend, maar gelukkig werd de 15-14 gemaakt aan de kant van Flamingo's en om zichzelf te bevrijden van het spannende spel werd er nogmaals 2 keer gescoord aan de kant van de dames uit Mariahout. De eindstand was 17-14 voor Flamingo's, met een glansrol voor Vera Leenders, die een fantastische wedstrijd had gekorfbald. Senioren 1 heeft gelukkig nu twee punten te pakken. Een goede opsteker om de vakantie in te gaan.

Senioren 2 verliest van Swift
Senioren 2, gesponsord door Harold Vereijken, speelde hun wedstrijd tegen Swift uit Velden. Door de vele blessures speelde het tweede team met een gewijzigde opstelling. Meiden moesten wennen aan elkaars spel en in de verdediging was de communicatie niet voldoende om Swift bij te kunnen benen. Swift speelde feller, gestructureerder en speelden een gestroomlijnd spel. Flamingo's had hier zichtbaar moeite mee. De eindstand was 7-15 in het voordeel van Swift. Op 7 januari speelt senioren 2 hun volgende wedstrijd. Hopelijk is iedereen weer fit, zodat er gewonnen kan worden.