Vlnr, met de namen van vroeger: Bovenste rij: Els Verschuren, Jolanda Verhoeven, Juffrouw Jeanne van hulst, Jolanda Aalders, Harry van der Heyden. Tweede rij: Christel Hagelaar, Pieter Jansen, Jos van Dommelen, Koen de Jong, Jan CrooijmansDerde rij: Meneer Theo Snoeks, Juffrouw Dimphy Kuijs, Anne Biemans, Michiel Aarts, Gerard van Dijck, Mario de Fost. Voorste rij: Michel van Gend, Ruud Vossenberg, Koen van Berlo
Vlnr, met de namen van vroeger: Bovenste rij: Els Verschuren, Jolanda Verhoeven, Juffrouw Jeanne van hulst, Jolanda Aalders, Harry van der Heyden. Tweede rij: Christel Hagelaar, Pieter Jansen, Jos van Dommelen, Koen de Jong, Jan CrooijmansDerde rij: Meneer Theo Snoeks, Juffrouw Dimphy Kuijs, Anne Biemans, Michiel Aarts, Gerard van Dijck, Mario de Fost. Voorste rij: Michel van Gend, Ruud Vossenberg, Koen van Berlo Foto: Joost Duppen

Reünie Basisschool de Raagten 1975-1981

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Na een voorbereidingsperiode van amper 2,5 maanden was het op 15 december zo ver; oude klasgenoten ontmoeten elkaar weer! Eveneens waren er drie leerkrachten van destijds aanwezig. Helaas was net niet iedereen er, maar de meesten waren al vroeg op de avond van de partij.

De organisatie heeft veel hartverwarmende reacties gekregen. En ja, of het gezellig was? Nou rond een uur of drie in de ochtend gingen de eersten naar huis. Er was zelfs iemand die om 12.00 uur opgehaald zou worden, maar pas om 3 uur ook daadwerkelijk in de auto stapte. Als je iemand drie uur laat wachten voor je mee gaat, dan moet het toch wel gezellig zijn geweest.

Speciale dank gaat uit naar Jan Crooijmans, eigenaar van Outdoor Laarbeek die geheel belangeloos de avond prima heeft verzorgt en voorzien van allerlei lekkers. Ook veel dank aan de fotograaf, die ook al geheel gratis de klassenfoto nog eens kwam over doen; Joost Duppen Fotografie, hartelijk dank! Dank ook aan Jolanda van Erp-Aalders en Ruud Vossenberg voor de goede hulp bij de voorbereiding.

Afbeelding