Afbeelding

Succesvolle kerstshow The Urban Room

Algemeen Sport

Lieshout - Onder leiding van dansschool eigenaresse Afra vond de 5e editie plaats van de kerstshow in het Theater van het Dorpshuis in Lieshout. Maandenlang hebben alle leden van deze vernieuwde dansschool (eerder bekend onder de naam Back2Basics) geoefend om een spectaculaire show neer te zetten.

In de leeftijd van 3 tot 27 jaar werden er gevarieerde dansacts neergezet! Het publiek reageerde erg enthousiast op de verassende optredens op live gezongen nummers door Keshia!

In een met kerst versierd theater dat al snel vol liep nadat de deuren open gingen genoot het publiek van een heerlijk avondje uit. In de pauze kwamen de dansers en danseressen even een praatje maken met het publiek en de eerste complimentjes in ontvangst nemen. Na een drankje en hapje op naar het tweede deel van de show die afsloot met een podium vol dansers met kerstmutsjes. Kerst 2017 kan beginnen!

Ben jij ook een echt podiumbeest en wil jij ook dansen in categorieën Solo, Duo en Team meld je dan ook aan via Afra; 06-14366432 of bezoek hun website www.theurbanroom.nl of kijk eens op de facebook pagina van The Urban Room.