Vlnr: Antoon van Schaijk (Super Sociaal Laarbeek), Caroline van Dijk en Tanja van de Ven (ZLTO Laarbeek)
Vlnr: Antoon van Schaijk (Super Sociaal Laarbeek), Caroline van Dijk en Tanja van de Ven (ZLTO Laarbeek)

ZLTO overhandigt cheque aan Super Sociaal Laarbeek

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Snelheid, verandering, innovatie en vernieuwing. Het zijn de sleutelwoorden van deze tijd. Iedereen merkt op eigen wijze wat dit voor het leven van alledag betekent. In een land van welvaart en waar voedsel in overvloed is, worden de boeren gedwongen tot beperking van hun productie en is voedsel voor een aantal medemensen geen vanzelfsprekendheid.

ZLTO Laarbeek heeft een oogstviering gehouden met als thema 'Verandering'. Als agrarische sector staan ze midden in de maatschappij en dragen daar ook graag een steentje aan bij.

Namens ZLTO Laarbeek boden Caroline van Dijk en Tanja van de Ven de cheque aan. Deze werd in ontvangst genomen door Antoon van Schaijk namens Super Sociaal Laarbeek. Aangeboden door alle leden van ZLTO, bijeengebracht vanuit een speciale collecte tijdens de oogstviering. Met dit aanzienlijke bedrag van €516,95 worden de komende feestdagen voor al deze hulpbehoevende gezinnen ook een beetje feestelijk gezellig gemaakt.

Speciale kerstproducten worden met deze financiële middelen aangevuld op de wekelijkse noodzakelijke boodschappen. Dank aan alle ZLTO-leden voor dit mooie kerstgebaar….. Kerst vier je uiteindelijk samen!