Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Voor een 28-jarige mannelijke bewoner van woonvoorziening de Bleek zoekt Laarbeekvoorelkaar.nl een vrijwilliger die met hem naar voetbalvereniging Sparta fietst om hem te brengen en te halen op de volgende dagen: woensdag naar de training van 19.00 tot 20.00 uur en op zaterdag op verschillende tijden in verband met wedstrijden (meestal in de ochtend).

Laarbeekvoorelkaar.nl vraagt iemand die elke week beschikbaar kan en wil zijn om hem weg te brengen en te halen in de periode dat er trainingen en wedstrijden zijn. Iemand die kan letten op de verkeersveiligheid en duidelijkheid kan bieden. In een kennismakingsgesprek kan verder duidelijk gemaakt worden wat er verwacht wordt. Voor vrijwilligers op de Bleek geldt dat vanuit de organisatie het volgende geboden wordt: cursussen/themabijeenkomsten, vrijwilligersverzekering, een vrijwilligersfeest, een kerstattentie, eventuele reiskostenvergoeding.

Voor Mariëngaarde in Aarle-Rixtel (afdeling Hurkersdreef) wordt gezocht naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om te assisteren tijdens de bingo-middag. Je begeleidt de cliënten naar de locatie waar de bingomiddag gehouden wordt (mocht je niet in staat zijn om een rolstoel te duwen, helpen ze graag een handje mee). Je helpt de bewoners tijdens de bingo met het noteren van de getallen, samen met je collega-vrijwilligers serveer je een kopje koffie en thee tijdens de bingo.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328 807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.