Waka-Waka lamp
Waka-Waka lamp

Een lichtje in het donker

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - Als u het woord 'licht' hoort, waar denkt u dan aan? Is het een kaars, lamp, vuur, ster of denkt u aan waku-waku lampen? Door de Stichting MOV Aarle-Rixtel is dankzij de giften van enkele mensen op verzoek van de mensen in Noord Ghana een tiental Waka Waka lampen, beschikbaar gesteld. De lampen werken op zonne-energie en branden geruime tijd, meer dan 15 uur.

De mensen in Noord Ghana wonen in een gedeelte waar geen elektriciteit is. Voor met name de kinderen die hun huiswerk moeten maken levert dit grote problemen op. Daarom is door mensen gevraagd om die lampen. 10 Gezinnen zijn nu in staat om hun kinderen hun huiswerk te laten maken, waardoor hun kansen voor de toekomst vergroot worden. Dank aan de mensen die gelden aan de Stichting MOV hebben geschonken.

Ook uw bijdrage voor de toekomst is van harte welkom. Het rekeningnummer is: NL26RABO0166160393 t.a.v. M.O.V. Aarle-Rixtel.

Voor meer informatie over waku-waku lampen kunt u kijken op waka-waka.com. Stichting MOV wenst iedereen prettige Kerstdagen en een gezond en liefdevol 2018.