Yammas Mariahout Soos en Flessenactie

Algemeen Jongeren

Mariahout - Met 35 yammas leden zijn ze vrijdag 8 december naar het Sportion in 's-Hertogenbosch geweest en hebben daar heerlijk geschaatst. Ruim twee uur later zijn zij met winterse weersomstandigheden weer veilig thuis gekomen. Dank aan alle ouders die voor het vervoer gezorgd hebben.

De laatste soosavond van 2017 is vrijdag 22 december. Zorg dat je erbij bent in het Buurthuis.

Op woensdag 27 december, de dag na tweede kerstdag, is het weer zover. De leden komen dan weer bij u aan de deur om lege flessen op te halen. Wat een win-win situatie; uw leeg goed wordt aan de deur opgehaald en u sponsort er twee mooie doelen mee. Een gedeelte van de opbrengst komt volgens jarenlange traditie ten goede aan de Make A Wish Nederland (voorheen Doe Een Wens), van het andere gedeelte gaan de leden van Yammas naar Walibi Holland.

Op woensdag 27 december vertrekken ze om 16.00 uur vanuit het Buurthuis om de flessen in het buitengebied op te halen. Rond 17.00 verwacht men daar klaar mee te zijn en gaan ze voor een hapje en een drankje naar het Buurthuis.

Omstreeks 18.00 uur, na weer opgewarmd te zijn, gaan de leden verder met het ophalen van flessen in de kom. Indien u geen lege flessen heeft, en toch een donatie wilt doen is deze mogelijk o.v.v. Flessenaktie Yammas Mariahout. Bankrekeningnr. IBAN: NL37RABO0128935669

Yammas gaat voor veel flessen op 27 december en hopen daarmee net als voorgaande jaren op uw medewerking. Be there @Yammas.