Schaatsen bij Laarbeek Actief (archieffoto)
Schaatsen bij Laarbeek Actief (archieffoto)

'Spectaculaire winterse activiteiten' bij Laarbeek Actief

Sport Jongeren

Laarbeek - Het afgelopen jaar heeft Laarbeek Actief weer aantal activiteiten georganiseerd. Zoals altijd zijn de vakantieactiviteiten een groot succes. Maar ook nu in het nieuwe jaar gaan ze met verschillende sporten aan de slag. Samen met de basisschool kinderen, gaan ze veel sportactiviteiten houden in Laarbeek. Genaamd 'Spectaculaire winterse activiteiten'.

Activiteiten
Laarbeek Actief heeft voor de basisschoolleeftijd een groot aantal activiteiten op touw gezet. Zo gaan ze onder andere schaatsen, sporten in het donker, survivallen , Olympische winterspelen en springen bij het springkussen spektakel. Ga voor het volledige programma naar www.laarbeekactief.nl.

In samenwerking met locaties, verenigingen en organisaties in Laarbeek zijn ze druk bezig om de kinderen in beweging te krijgen en van de activiteit te laten genieten. Van 2 tot en met 5 januari 2018, vinden de sportactiviteiten plaats. Houd de Facebook pagina 'Laarbeek actief' en de website in de gaten. Ga voor inschrijving naar www.laarbeekactief.nl/vakantieactiviteiten.

Doel
Het doel van deze activiteiten is om zoveel mogelijk mensen binnen Laarbeek, van jong tot oud, plezier te laten hebben in bewegen. Laarbeek Actief wil deze mensen aan het sporten krijgen, én behouden. Daarnaast kunnen kinderen kennis maken met verschillende sporten in de gemeente. Daarnaast willen ze dit jaar met grotere activiteiten komen zoals het 'Springkussen spektakel'. Laarbeek Actief wil meer kinderen kunnen laten genieten van het bewegen. Grotere en spectaculaire activiteiten spreken de doelgroep volgens hen meer aan.

Samenwerking
Samenwerking tussen ViERBINDEN, Laarbeek Actief en de lokale verenigingen/bedrijven is erg belangrijk. Zo worden er enthousiaste kinderen vanuit de activiteiten doorgestuurd naar de verenigingen, waardoor deze extra leden kunnen verwelkomen. Verenigingen binnen Laarbeek denken mee en geven zo ook hun draai aan de activiteiten.

Overige activiteiten/vakanties inschrijven
Omdat de activiteiten de afgelopen vakanties een groot succes waren zet Laarbeek Actief ook de komende periode zich in voor de Laarbeekse jeugd, volwassenen en ouderen. Wil je meer informatie of wil je de foto's van de activiteiten bekijken? Kijk dan op hun Facebookpagina: LaarbeekActief. Hier blijf je op de hoogte en vindt je informatie over sportactiviteiten binnen de gemeente Laarbeek. Aanmelden kan via de website tot en met 22 december, meld je vandaag nog aan op www.laarbeekactief.nl/vakantieactiviteiten. Heeft u nog vragen, mail dan naar: jvdenden@vierbinden.nl.