Bij één van de activiteiten konden de kinderen een tekening maken met sterretjesvuurwerk
Bij één van de activiteiten konden de kinderen een tekening maken met sterretjesvuurwerk

Sfeervolle winteractiviteit bij Scouting Aarle-Rixtel

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - Scouting Aarle-Rixtel hield vorige week vrijdagavond haar jaarlijkse winteractiviteit. Het doel van deze avond was om gezellig met alle leden samen te zijn en samen dingen te doen. Omdat door het jaar heen de meeste speltakken op verschillende avonden draaien was deze activiteit daar prima geschikt voor.

Naast de eigen leden waren er ook een redelijk aantal ouders meegekomen naar de blokhut en hadden enkele leden vriendjes of vriendinnetjes van buiten de Scouting meegenomen. De activiteiten waren aangepast aan het weer en de tijd: doordat het droog en donker was kon alles buiten plaatsvinden met verlichting door vuurkorven of feestverlichting. De kinderen hebben zich vermaakt met activiteiten zoals gekleurde pannenkoeken bakken, glow-in-the-dark blikgooien en kerstwensen schrijven.

De aanwezige ouders maakten van de gelegenheid gebruik om mee te kijken bij de activiteiten van de kinderen of om bij een warm kampvuur bij te kletsen met andere ouders of met de leiding of bestuur van de Scouting. Scouting Aarle-Rixtel kijkt terug op een sfeervolle en gezellige winteractiviteit.