Afbeelding

Concert in kerstsfeer Primavera groot succes

Algemeen Algemeen

Lieshout - Het was volle bak op 17 december in het Dorpshuis in Lieshout, aldus een meer dan tevreden voorzitter van zangkoor Primavera uit Lieshout, Monique Verstappen. Na een aantal geslaagde kerstconcerten in de Sint Servatiuskerk in Lieshout was het de eerste keer dat het concert plaats vond in het Dorpshuis in Lieshout.

In de kerk hadden ze niet te klagen over akoestiek, in het Dorpshuis is die, althans voor een koor wat niet versterkt zingt, wat minder. Dat is Primavera reuze meegevallen en dat komt denk ook zeker door een meer dan volle zaal. Wat een enthousiast publiek! Omdat er na afloop niet de gelegenheid was om iedereen te bedanken, bij deze dank aan iedereen die het concert mogelijk heeft gemaakt, ook dus zeker het publiek.

Primavera heeft het spits afgebeten met mooie kerstliedjes. Daarna kon het publiek genieten van popkoor Prestige en als klap op de vuurpijl heeft de piepjonge Noa (bekend van de Voice Kids) een aantal prachtige liedjes gezongen. Zij werd begeleid door haar zus Milou op de piano. Het was werkelijk muisstil in de zaal. Primavera heeft het concert afgesloten met een aantal mooie gedragen nummers en een Afrikaans nummer. Vanwege het daverende applaus werd nog een toegift gegeven.

Na afloop was er onder het genot van een Glühwein gelegenheid tot naborrelen. Primavera kijkt terug op een zeer geslaagd concert. Ze wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en vooral muzikaal 2018!