Jan den Mulder (l) en Stijn Geene
Jan den Mulder (l) en Stijn Geene

#op de selfie met... Jan den Mulder

Algemeen Jongeren

Aarle-Rixtel - Het is verdacht stil aan de Janssensstraat. Jan is weg, hij is aan het basketballen. Een van zijn grote hobby's. Jan is een druk bezet man hij heeft veel hobby's. Maar gelukkig dat hij alles met plezier doet. Hij vindt het dus niet erg dat hij het zo druk heeft.

Jan is 14 jaar oud. Hij zit in het derde jaar op het Commanderij College in Beek en Donk en heeft het daar naar zijn zin. Vooral chillen met zijn vrienden in de pauze en gym vindt hij leuk op school. Jan vindt de school wel heel druk. Hij vindt de school te klein voor het aantal leerlingen maar gelukkig heeft hij het erg gezellig. Wat hij na zijn school wil gaan doen? Hij zou later monteur willen worden. Hij weet nog niet precies wat voor monteur. Iets in de vervoersector lijkt hem wel leuk. Hij vindt het belangrijk om goed te bewegen, Jan fitnesst drie keer per week en stapt nog regelmatig op zijn stuntstep.

Aarle-Rixtel
Jan woont samen met zijn moeder Anne-Marie, zijn vader Rob en zijn zusje Lise. Hij heeft het thuis erg gezellig. Hij is gelukkig geen echte puber. Het is dus altijd gezellig in huize Den Mulder. Hij heeft geen huisdieren. Hij zou wel heel graag een hond willen. Maar het is er nog nooit van gekomen. Misschien horen we nog ooit geblaf uit de Lieshoutseweg. Vroeger was de ramp bij De Dreef zijn favoriete plek. Maar nu heeft hij erg veel zin in Trax 11. Dit wordt waarschijnlijk zijn lievelingsevenement.

Basketbal & Trax11
Jan heeft twee grote hobby's. Een van die hobby's is basketballen. Basketbal is een echte teamsport. Hij vindt het erg leuk om te doen. Hij is ingedeeld in groepen op leeftijd. Of hij later topsporter zou willen worden? Nee, hij wordt liever monteur. Een van zijn andere grote hobby's is helpen met het organiseren van Trax11. Dit wordt het nieuwe feest voor de middelbare schooljeugd met carnaval in Aarle-Rixtel. Hij is er regelmatig mee bezig en vindt het ook erg leuk om te doen. Hij hoopt dat het een groot succes wordt. En dat er veel jeugd op af komt. Jan zou ook aan iedereen willen vragen of ze willen komen om samen met hem mee te gaan feesten.

We gaan dus nog veel van Jan en Trax11 horen.