Afbeelding

Nieuwjaarsconcert De Goede Hoop

Algemeen Muziek

Aarle-Rixtel - Harmonie De Goede Hoop in Aarle-Rixtel opent het nieuwe jaar muzikaal met haar traditionele nieuwjaarsconcert op zondag 7 januari om 14.30 uur in muziekcentrum De Dreef. Zij brengt een afwisselend programma o.l.v. Martijn Pepels.

Na de opening van het concert met een ode aan de zon, middels het spetterende werk Sunburst van de Nederlandse componist Egbert van Groningen, kunt u genieten van Cape Horn van Otto Schwarz, een compositie voor hoorn en orkest. Daarbij neemt Wietske Bouwman, lid van het orkest, de solo voor haar rekening. Na de pauze treden de jonge Aarlese zangeressen Daniëlle van Gerwen en Iris van de Wetering op. Zij zingen enkele popnummers met begeleiding van het harmonieorkest.

De winnaar van Maistro, Werner van Mierlo, dirigeert nogmaals het stuk Saxpack waarmee hij tijdens de finale van Maistro veel succes oogstte. Het concert wordt met passende muziek afgesloten. Zij nodigen u van harte uit het concert bij te wonen. Kaarten zijn voor €8,00 verkrijgbaar bij café-zaal Bij van Dijk, bij de leden van de harmonie en op de dag van het concert aan de zaal. Kinderen t/m 12 jaar gratis toegang.