Patrick Methorst nieuwe trainer Sparta'25
Patrick Methorst nieuwe trainer Sparta'25

Patrick Methorst nieuwe trainer Sparta'25

Sport Sport

Beek en Donk - Sparta'25 heeft een nieuwe trainer gecontracteerd voor het eerste team: Patrick Methorst. Voorzitter Roel Janssen kon dit mededelen tijdens de Kerst-Inn. In enkele gesprekken bleek dat Sparta'25 en Patrick Methorst op dezelfde lijn zitten als het gaat over voetbaltechnisch zaken, verenigingscultuur en ambitie.

Voorzitter Roel Janssen en Marcel Bussers (bestuurslid Voetbaltechnische zaken) zijn zeer content met het vastleggen van Patrick Methorst als trainer voor het nieuwe seizoen. "De ambities van Sparta'25 en daarbij horende mogelijkheden op technisch vlak passen perfect bij mij. Er sprak zoveel wederzijds vertrouwen uit de gesprekken, waardoor we als snel op één lijn zaten om met elkaar in zee te gaan", aldus een tevreden Patrick Methorst. Patrick Methorst beschikt over het UEFA A/ TC 1 diploma en was trainer van onder meer Stiphout Vooruit, Reusel Sport, Budel en Bergeijk. Hij speelde zelf als voetballer bij FC Eindhoven en op hoofdklasse niveau o.a. in Belgie en bij Geldrop AEK.

"Nu de nieuwe trainer voor het volgende seizoen vastligt moet de focus weer volledig liggen bij het huidige seizoen", aldus voorzitter Roel Janssen. "Samen met de huidige trainer Willem Aarts willen we het seizoen een goed vervolg geven en succesvol afsluiten."