Uniek evenement met carnaval in Ganzendonck

Algemeen Carnaval

Beek en Donk – Tijdens de Carnaval op maandag 12 februari houden de Teugelders van Ganzendonck en de gezamenlijke horeca, (Café v.d. Burgt, Café Thuis, Herberg 't Huukske en Café de Tapperij), een uniek carnavalsfeest en wel een 'biercantus'.

Het glaasje wordt geheel gevuld met het Bracchus Tintje. Een avond met Bracchus blijft niet beperkt tot het meezingen van de muziek, maar zorgt er ook voor dat het publiek zich eindeloos laat meeslepen door de show. Jij en je vrienden kunnen vooraan aan een lange tafel deelnemen aan dit spektakel. Voor €20,00 per persoon. (max. 10 personen per tafel) zit je gebeiteld en worden jij en je maten tijdens het optreden van de band voorzien van een natje en een natje…….en een n… Maar… De cantus dient wel in goede orde te verlopen. Om de orde te waarborgen kent de cantus enkele regels. Overtreding van de regels kan sancties tot gevolg hebben, wat uiteindelijk kan resulteren in verbanning van de cantus.

1. Blijf tijdens het zingen zoveel mogelijk op uw plaats. Aangeraden wordt om per tafel één of maximaal twee personen aan te wijzen, die verantwoordelijk zijn dat er voldoende bier op tafel staat. 2. Wanneer de voorzangers zingen, zingt u allen mee. Wanneer men met z'n allen zingt, verkeert u niet in de mogelijkheid om te drinken. Tussen de liederen drinkt men met z'n allen, waardoor u niet in de mogelijkheid verkeert te zingen. 3. Voordat men tezamen drinkt, zingt men met z'n allen eerst het drinklied, waarna men het glas heft. 4. Gedurende de cantus is het (eigenlijk) niet toegestaan het closet te bezoeken. 5. Voor uw eigen veiligheid is het niet toegestaan te staan op de banken of tafels. 6. Het is ten strengste verboden om met bier te gooien. Op het podium bevindt zich ook kostbare muziekapparatuur en deze kan beschadigd raken door rondvliegend bier. Daarnaast kunnen rondvliegende, volle glazen de mede aanwezigen verwonden. Hier wordt aldus streng tegen opgetreden. 7. Geniet!

Tafels zijn te reserveren door een mail te sturen naar info@teugelders.nl. Proost.