Nieuwjaarsreceptie ELI met huldiging jubilarissen

Sport Sport

Lieshout – Het is een vaste gewoonte, dat op nieuwjaarsdag 1 januari in de ELI-kantine de nieuwjaarsreceptie plaats vindt. Vanaf 12.00 uur is iedereen welkom om met het bestuur en andere leden terug te blikken op het voorbije jaar en vooral om allemaal samen te toasten op een heel gezond en voor ELI in alle opzichten sportief 2018.

Op de eerste dag van het nieuwe jaar maakt Hans van Schaik, de voorzitter van de supportersclub ELI, de Blauwwitter 2017 bekend. Welke man of vrouw heeft zich in het afgelopen jaar het meest ingezet voor ELI of de supportersclub en wordt tot nieuwe Blauwwitter verkozen?

Aansluitend worden volgens traditie de jubilarissen van de vereniging gehuldigd. Dit keer is het een bijzonder groot aantal leden, dat zoveel jaren onafgebroken lid is. Voorzitter Marco de Beer huldigt in totaal 20 leden.

25 jaar lid zijn 7 leden: Pascal Bastiaans, Marianne Beekmans, Jos de Beer, René Brouwers, Wim van Emmen, Loes van Kuijeren, Patrick Scheepers en René Scheepers.

40 jaar lid van ELI: Marco de Beer, Richard Franke, Ad Raaijmakers, Leon Rovers en Uwe Trojahn.

Een gouden jubileum voor 50 jaar trouw lidmaatschap wordt door niet minder dan 6 leden gevierd: Wim van Berlo, Gerard Brouwers, Jos Brouwers, Harrie van de Laar, Jan Slegers en Frans Vereijken.

De kroon spant echter Albert van Uden, die 70 jaar lid van ELI is. Het bestuur verwacht een grote opkomst in de sfeervol aangeklede kantine.