De winnende koppels van het Kerstkeezen
De winnende koppels van het Kerstkeezen

Gezellige drukte bij Kerstkeezen bij Sparta '25

Algemeen Algemeen

Beek en Donk – De laatste keezavond van 2017 stond op woensdag 20 december op het programma op sportpark 't Heereind. In een in kerstsferen aangekleed clubgebouw namen liefst 22 teams deel aan het keezspel. In de vergaderzaal zaten ook nog twee tafels met rikkers.

Het was dus een drukke boel en de organisatie was erg tevreden over de opkomst. Naast een loterij met extra prijzen ontvingen alle deelnemers nog een leuk kerstcadeau van de keez/kaartcommissie. Winnaar van het kerstkeezen werden Sandra Bekkers en Annemie Kluijtmans zij ontvingen ieder een waardebon van €20,00 van Plus van Balkom, de hoofdsponsor van Sparta '25. Op de tweede plaats eindigden Helmie en Marco Leenders, zij ontvingen ieder een waardebon van€15,00. De derde plaats werd ingenomen door Bertie Spierings en Mia Smits voor hen was er een waardebon van €10,00 van Plus van Balkom.

Ook in 2018 worden maandelijks de keezavonden geohouden. Op woensdag 31 januari is de eerste keezavond van het nieuwe jaar. Wilt u ook een keer deelnemen. Aanmelden kan via de site van Sparta'25.