Kerststukjes maken voor zieke leden van de vereniging en voor de kerstloterij
Kerststukjes maken voor zieke leden van de vereniging en voor de kerstloterij Foto: KBO Lieshout

Nieuwjaars Inloop KBO Lieshout

Algemeen Senioren

Lieshout - Seniorenvereniging KBO Lieshout begint 2018 met een feestelijke Nieuwjaars Inloop. Dinsdagochtend 2 januari zijn de leden van harte welkom in het Dorpshuis om met elkaar het glas te heffen. Tijdens de bijeenkomst wordt de 'Vrijwilliger van het jaar 2017' bekendgemaakt. De bijeenkomst duurt van 10.00 tot 12.00 uur.

Kunstgeschiedenis
De Spaanse Schilderkunst en Architectuur staan centraal in de derde lezing Kunstgeschiedenis door Ine Pels. Deze vindt plaats op maandag 8 januari in het Dorpshuis. Aanvang 20.00 uur.

Leesclub
Op dinsdag 9 januari is er weer een bijeenkomst van de leesclub in Franciscushof. Besproken wordt 'De Rode Stoeltjes' van Edna O'Brien. Het boek handelt over een voortvluchtige oorlogsmisdadiger uit de Bosnisch Servische tijd. In een Iers dorpje begint hij een praktijk als gebedsgenezer. De titel van het boek verwijst naar de 11.541 rode stoeltjes die in de hoofdstraat van Sarajevo werden opgesteld. Voor elke vermoorde inwoner een stoeltje. Wie graag eens kennis wil maken met de leesclub, is van harte welkom. Aanvang 20.00 uur.

Beweegtuin
Elke dinsdag- en vrijdagmorgen kunt u van 10.00 tot 11.00 uur onder begeleiding bewegen in de beweegtuin bij Franciscushof. Deelname is voor iedereen gratis. Maak er gebruik van!

Inloop
Iedere dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur is de Inloop in het Dorpshuis. Loop eens gezellig binnen en maak kennis met een dynamische seniorenvereniging.