Afbeelding
Foto: Eigen foto
OPROEP

Gewonde Coen heeft helpers nog niet getraceerd

112 Jongeren

Beek en Donk - De 18-jarige Coen Heesakkers uit Beek en Donk is deze week een zoektocht gestart naar twee mannen, waarschijnlijk van Turkse komaf, die hem bijna twee weken geleden geholpen hebben na een avondje stappen dat uit de hand liep. Coen werd bij de fietsenstalling van de Hema gevonden met een bebloed hoofd en is door de mannen naar het ziekenhuis gebracht. Door de onstuimige nacht is hij vergeten te vragen wie zijn helpers waren; hij wil hen graag bedanken. De oproep is inmiddels in alle landelijke en regionale media voorbijgekomen, maar tot dusver nog zonder resultaat. 

Onstuimige nacht
Coen geeft toe dat hij flink wat gedronken had, die bewuste zaterdagavond. Hij hing zijn jas op bij feestcafé Plaza en daarna is letterlijk het licht uitgegaan. De drie opvolgende uren daarna is hij kwijt. Nadat Coen zijn vrienden was kwijtgeraakt, besloot hij rond 3.30 uur alleen terug naar huis te fietsen. Hij viel toen hard met zijn hoofd op het wegdek. Zo vertelden althans de twee mannen die hem geholpen hebben. Met een bebloed hoofd werd hij gevonden bij de fietsenstalling van de Hema. De mannen zagen dit en hielpen Coen. Met een zakdoek werd het bloed gestelpt. Coen vertelt: "Een man, genaamd Tarik, zette me in zijn auto en bracht me naar het ziekenhuis. Ook mijn fiets namen ze mee." Eén van de mannen praatte steeds tegen Coen, zodat ie wakker bleef. De mannen besloten om zijn ouders belden. Toen alles voor Coen geregeld was, zijn ze gegaan.

Coen schaamt zich ervoor dat hij zijn helpers in alle consternatie niet heeft kunnen bedanken. "Deze mensen hebben mij enorm goed geholpen en het netjes opgelost. Daar ben ik ze dankbaar voor." 

Verwondingen
Coen hield aan zijn avontuurlijke nacht wat blauwe plekken en een wond onder zijn linkerwenkbrauw over, die gehecht is. Daarnaast liep hij een lichte hersenschudding op. "Ik heb lang hoofdpijn gehad. Inmiddels gaat het weer wat beter." 

Oproep
Ondanks de honderden reacties en de landelijke verspreiding via de media, zijn de mannen tot op heden nog niet getraceerd. Coen hoopt dat deze mannen nog gaan reageren, zodat hij ze persoonlijk kan bedanken voor hun hulp. 

Weet jij wie deze mannen zijn? Neem dan contact met ons op: redactie@mooilaarbeek.nl of 0492-832182 (onder kantoortijden).