Afbeelding

Voorbespreking De Werkgroep

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek - De werkgroep heeft op donderdag 4 januari de voorbespreking van de commissie vergaderingen van januari 2018. De voorbespreking is in het Dorpshuis van Lieshout, om 20.15 uur staat de koffie klaar.

Op de agenda's van de commissies staan onder andere de volgende zaken; Sociaal domein op 9 januari 2018, stand van zaken beschermd wonen, verordening burgerparticipatie wet maatschappelijke ondersteuning 2015 en jeugdwet gemeente Laarbeek 2018, krediet voor vervanging dak manege De Raam.

Ruimtelijk Domein op 10 januari 2018, ondernemingsplan Blink, natuur monitoring 2017, reserve bereikbaarheidsagenda, bestemmingsplan Pater Becanusstraat-Molenweg, herinrichting Oranjeplein.

Algemene Zaken op 10 januari 2018, opheffen gemeenschappelijk regeling Peel 6.1, Instellen duurzaamheidslening, controle protocol 2017.

Kortom weer heel wat zaken die u als burger van Laarbeek rechtstreeks treffen. De Werkgroep wil daarover graag met u van gedachten wisselen. Kom daarom naar hun voorbespreking. Bent u niet in de gelegenheid om te komen maar wilt u toch uw mening kenbaar maken, dan kan dat via het emailadres dewerkgroep@gmail.com of via de raadsleden. U treft hun contactgegevens aan op www.dewerkgroep.nl of bel met Ben Swinkels, fractievoorzitter De Werkgroep: via tel. 0499-422017.