Achterbanoverleg PvdA Laarbeek

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek - De PvdA Laarbeek houdt op maandag 8 januari haar achterbanoverleg bij de Dreef in Aarle-Rixtel. De aanvang is 19.00 uur.

Op de agenda van de commissies staan onder andere: Tijdens de vergadering van de commissie Sociaal domein wordt er en presentatie gegeven door mevrouw van der Wielen van de Peelgemeenten over de stand van zaken beschermd wonen. Verder wordt aan de leden van de commissie advies over het conceptbesluit tot vaststelling van de verordening burgerparticipatie WMO en jeugdwet en over het beschikbaar stellen van krediet ter vervanging van het dak van de manage De Raam

De commissies Algemene zaken en Ruimtelijke Domein staan beide gepland op woensdag 10 januari. Tijdens de vergadering Ruimtelijke Domein staan twee presentaties op de agenda: het ondernemersplan van Blink en de resultaten van Natuurmonitoring 2017. Op de agenda van de commissie Algemene Zaken staat onder andere het voorstel tot het instellen van een duurzaamheidslening. De lening geeft woningeigenaren de mogelijkheid om te investeren in duurzaamheidsmaatregelen.

De agenda's en de stukken van de commissies kunt u inzien op de site van de gemeente en in DeMooiLaabeekKrant van 28 december. U bent van harte welkom op maandag 8 januari bij de Dreef in Aarle-Rixtel. De koffie staat klaar.