Inloopuurtje cursussen Klik & Tik en Digisterker

Algemeen Onderwijs

Beek en Donk - Bibliotheek De Lage Beemden geeft de cursus Klik & Tik, voor iedereen die wil oefenen met de computer en internet. Binnenkort start de bibliotheek ook met de cursus Digisterker, voor iedereen die wil leren via internet gebruik te maken van de diensten van de overheid.

Op donderdagochtend 11 januari is er van 10.00 tot 11.00 uur in Bibliotheek Beek en Donk een inloopuurtje, waar iedereen terecht kan voor informatie over deze cursussen.

Cursus Klik & Tik
Zoeken op internet, e-mailen, online formulieren invullen, downloaden, het komt allemaal aan bod in de cursus Klik & Tik. Tijdens zes bijeenkomsten wordt stap voor stap geoefend op computers van de bibliotheek en iedereen werkt in zijn eigen tempo. De cursus worden gegeven in kleine groepjes.

Cursus Digisterker
Een DigiD aanvragen en gebruiken, informatie zoeken en vinden op overheidswebsites, het aanvragen van een toeslag en maken van een afspraak, dat komt allemaal aan bod in de cursus Digisterker. In 4 trainingen wordt de cursist digisterker! Cursisten moeten wel een beetje met de computer en internet kunnen omgaan.

Wilt u meer informatie over de cursussen Klik & Tik en Digisterker van de bibliotheek? Kom dan naar het inloopuurtje op donderdag 11 januari in Bibliotheek Beek en Donk en stel uw vragen.